Granarul.ro

IMPORTANT: Nu acceptam comenzi sub 300 RON !
"garantia recoltei bogate"


Miscati mouse-ul pentru a mari

Ingrasamant foliar Agriphyt contact Zn-Mn(5 L) AgriTecno AgriTecno

Transport gratuit

La comenzi peste 500 RON

100% Original

Produs Original

Plata usoara

Transfer bancar sau la livrare!

Transport Rapid

Gratis peste 500 RON

Peste 1000 de produse

Pentru ferma ta!

Cel mai bun pret!

Disponibil la reducere


AGRIPHYT CONTACT ZN-MN
determina scadera populatiilor de musculita alba, paduchi tetosi, afide, trips si alte insecte. Este un extract vegetal solubil ce determina imbunatatirea eficienteti tratamentelor cu acaricide, insecticide, fungicide. Corecteaza carenta de zic si mangan, fiind o alternativa excelenta la folosirea uleiurilor minerale horticole.

Azot(N) 5 % w/w
Zinc(Zn) 1.5 %w/w
Mangan(Mn) 0.5 % w/w

AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este o solutie lichida ce contine zinc si mangan si care previne si corecteaza carenta plantelor pentru aceste microelemente. Solutia este formulata impreuna cu extract vegetal ce determina o acoperire excelenta a plantelor, comportandu-se ca un ulei mineral dar lipsit de efectele secundare negative ale acestuia, atat la nivelul plantelor cat si al mediului inconjurator. Solutia AGRIPHYT CONTACT ZN-MN formeaza la nivelul insectelor un film care blocheaza caile respiratorii si determina moartea prin asfixiere a acestora: musculita alba, paduchi tetosi, afide, trips.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este o alternativa excelenta la folosirea uleiurilor minerale horticole.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN ofera suplimentar urmatoarele avantaje: nu necesita o perioada de pauza, repectiv, tratamentele pot fi repetate fara restrictii de temperatura sau de alta natura.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este recomandat pentru folosirea in culturile horticole(legume, pomi fructiferi, vita de vie, etc).
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN este un biostimulent fitosanitar ce actioneaza in solutie si ca adjuvant.
AGRIPHYT CONTACT ZN-MN nu determina modificari nedorite la nivelul plantelor sau al fructelor acestora, fiind lipsit de efecte secundare nedorite.

MOD DE UTILIZARE:
Se aplica in tratamente foliare, la momentul cresterii active a culturilor in care sunt folosite; pentru controlul populatiilor de daunatori sensibili la activarea produsului se recomanda sincronizarea aplicarilor cu momentul la care acestia sunt senibili la aplicarea produsului.
Paduchi tetosi, afide: pomi fructiferi.
Musculita alba, trips, afide, etc: culturi horticole.

APLICARE FOLIARA:
Siguranta pentru culturi, mediul inconjurator, si pentru persoana care aplica tratamentul. Produsul este natural si biodegradabil.

  • Cultura: Culturi horticole, Pomi fructiferi
  • Modalitate ambalare: Bidon 5L
  • Stare Produs: Lichid

Cei mai importanti producatori